2013-08-29 17:24:58• hírek • Kocsis Zoltáns

Majdnem megfojtotta ivócimboráját, majd kihívta a rendőrséget

Gyilkossági kísérlet vádjával tartóztatott le a szatmári rendőrség csütörtökön egy szatmárnémeti férfit, aki majdnem megfojtotta ivótársát.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a 32 éves Stefan D. és az 50 éves Gavril V. a szerdai nap folyamán ismerkedett meg egymással. Utóbbi egy aranyláncot igyekezett eladni előbbinek. A tárgyalásokból előbb közös ivászat lett, majd vita kerekedett. A nézeteltérés abból robbant ki, hogy a fiatalabbik férfi kérte az aranyláncot, amiért 200 lejt fizetett ki. Az idősebbik férfi azonban nem adta azt át, vallotta őrizetbe vétele után Stefan D.

A feldühödött férfi a dulakodás hevében megragadott egy textilkötelet és elkezdte fojtogatni ellenfelét a Deák-téren (Titulescu-tér). Amikor az elájult, Stefan D. megijedt saját tettétől és értesítette a rendőrséget. „Majdnem megfojtottam valakit, akinek nem a nevét sem tudom. Majdnem meghalt, de még él", idézte a férfit Roxana Cristea. A rendőrségi szóvivő elmondta, az áldozat jelenleg élet-halál között van kómában, az orvosok szerint kevés remény van arra, hogy túlélje.

Az elkövetőt, aki áldozatához hasonlóan Szatmárnémeti lakos, 24 órára őrizetbe vették, majd az ügyészség elrendelte 29 napos előzetes letartóztatását. Cristeától megtudtuk, hogy a vádlott korábban éveken keresztül Kakszentmártonban élt, felesége és egy kislánya van.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: